Køb din bil online og spar 5000 kroner

Online bilsalg

Verden rykker sig konstant - og det samme gør bilsalget. 

Hos Selandia Automobiler kan du derfor købe din brugte bil online. Du kan i ro og mag sidde hjemme og finde den ønskede bil, anmode om en online fremvisning og underskrive dokumenterne via din computer.

Vi leverer bilen hos dig og du har 14 dages fuld returret på bilen. Så lever den ikke op til dine forventninger, kan du frit levere den tilbage og få dine penge retur.


Sådan foregår det


1. Find din brugte bil
Vi har masser af brugte biler på lager, så klik dig rundt og find lidt præcis den bil, der passer til dig.

2. Kontakt vores salgsafdeling
Når du har fundet den ønskede bil kan du, direkte på siden, anmode om at få kontakt til vores onlinesælgere. De ringer dig op og gennemgår hele processen med dig.

3. Få en online fremvisning
Vi giver dig også en online fremvisning af bilen, så du kan se den ude fra, indvendigt og alle de detaljer du ønsker. Selve prøvekørslen sker, når du modtager bilen. Du har nemlig 14 dages fuld returret.

4. Underskriv og betal online
Vi fremsender alle papirer til dig på email og du får mulighed for at bruge digital underskrift til at underskrive papirerne. Når papirerne er underskrevet sender vi en betalingsanmodning, som du skal gennemføre - og så er bilen din!
Vi tager også gerne din brugte bil retur, så den kan indgå i handlen.

5. Få bilen leveret eller afhent den i butikken
Når betalingen er modtaget kan du vælge, om vi skal levere din bil på din adresse eller om du vil afhente den i én af vores butikker i Ringsted eller Næstved.

6. Returret og garanti
Du får 14 dages fuld returret på dit køb, så hvis bilen ikke lever op til dine forventninger, kan du levere bilen tilbage og få pengene retur. Du får også 6 måneders garanti på din brugte bil, fuldstændig som hvis du havde købt den i vores butik.


Find din brugte bil

Aktuelle tilbud

Se tilbud fra Selandia Automobiler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Selandia Automobiler A/SAnmeldelser