Book værkstedstid online

SCOR med Selandia Automobiler A/S

28-10-2015
Velkommen til Selandia Automobiler A/S

Hvis du er på udkig efter en lokal bilforhandler, som har styr på sit produkt, skal du tage turen forbi Selandia Automobiler A/S. Du kan købe både brugte og nye Fordmodeller hos Selandia Automobiler A/S. Der ankommer løbende brugte biler til forhandleren, og udvalget er stort, da vores fire afdelinger har et udvalg af brugte biler.
Hvis du har brug for hjælp til finansiering af dit bilkøb, har Selandia Automobiler A/S mulighed for at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning.

Som forhandler af Fordmærket tilbyder Selandia Automobiler A/S også forskellige serviceløsninger gennem Ford. Et eksempel er Ford Assistance Plus, som er en vejhjælpspakke med en række fordele. Et andet eksempel er gratis servicerådgivning, som gives af professionelle Fordrådgivere.
Hos Selandia Automobiler A/S i Ringsted er det et mål at beholde sine kunder – gerne hele livet. Derfor bestræber virksomheden sig på, at have kundens tilfredshed i fokus hele vejen.

SCOR Kampagne
Resten af året trykker Selandia Automobiler A/S speederen i bund og tilbyder vores kunder et helt exceptionelt tilbud hver uge. Du får som kunde mulighed for at SCORE store udstyrspakker og mere til udvalgte biler for kun kr. 1,-.

Denne uges SCOR Kampagne – Fiesta On Tour

I denne uge kan du SCORE udstyr til en Ford Fiesta for mere end kr. 10.000,-!
Du får A-stolpe Garmin Navigation + Bluetooth med for kun kr. 1,-.
Derudover har vi pakket en lille rygsæk med hygge til hele familien som du også får med, heriblandt billetter til klatreparken Go High ved Kragerup Gods.

Kom ned i én af vores butikker med det samme og hør mere om dette enestående tilbud.

Du finder os i:
Slagelse – Ringsted – Næstved - Sorø

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Selandia Automobiler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Selandia Automobiler A/SAnmeldelser