Book værkstedstid online

Selandia Automobiler A/S overdrager forretningen i Slagelse til Bin2Bil A/S

15-01-2020

Selandia Automobiler A/S har pr. 1. maj 2020 lavet aftale om virksomhedsoverdragelse af selskabets forretning i Slagelse med Bin2Bil A/S.

Selandia Automobiler forsætter dagligdagen med salg og service af Ford biler frem til 30 april 2020 og kunderne i Slagelse vil fortsat kunne betjenes i forretningen på Smedegade 51. Herefter vil størstedelen af de gode medarbejdere flytte ud i det nye bilhus, og stå klar til at modtage kunderne fra 1. maj 2020 sammen med Tom Frederiksen og resten af hans team hos Bin2Bil A/S.

”Selandia Automobiler er glade for at det lykkedes at indgå en aftale med Tom Frederiksen om at videreføre Ford i Slagelse, og ønsker Tom Frederiksen og hans hold lykke til med projektet.” forklarer Christian G. Larsen, adm. direktør i Selandia Automobiler A/S.

Selandia Automobilers øvrige forretninger i Ringsted, Næstved og Sorø fortsætter uforandret under samme ledelse og ejerskab, og vi vil fortsat gøre vores bedste for at sælge og servicere Ford til alle vores kunder.

Selandia Automobiler A/S blev grundlagt i 2000 ved en fusion af det tidligere Næstved Motor Company, Slagelse Motor Company og Helge Larsen Automobiler.

Butikken i Smedegade blev grundlagt tilbage i 1927 og blev i 1945 overtaget af Familien Petersen, som derefter drev Slagelse Motor Company.

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Selandia Automobiler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Selandia Automobiler A/SAnmeldelser