Er du interesseret i et job, der stiller krav til dine kompetencer og færdigheder. Vil ud udvikle dig, styrke dine muligheder og være med i et team, der servicerer Danmarks bedste kunder?

SÅ, skal du være en del af Selandia Auto's team.

Hvis der ikke lige er et ledigt job nu, der matcher dine krav, ønsker og kvalifikationer, er du velkommen til at sende dit CV og et par ord om dig og dine ønsker. Send en mail til Salgs- og udviklingschef Kenneth Lund på kel@selandia-auto.dk


ERHVERVSSÆLGER, SELANDIA AUTOMOBILER A/S

På vegne af Selandia Automobiler søger vi nu en Erhvervskonsulent til Slagelse-afdelingen. Du vil blive ansvarlig for at udbygge afdelingens eksisterende netværk af erhvervskunder samt for at opdyrke nye relationer -både fra showroom og fra møder i marken.

Dine vigtigste opgaver bliver:

  • Salg af Ford varebiler; udstyrspakker og serviceaftaler
  • Salg af finansierings- og forsikringsløsninger
  • Etablering af salgsaftaler med mindre og mellemstore leasingselskaber
  • Planlægning og implementering af løbende salgs- og marketingaktiviteter på erhvervsområdet


Selandia arbejder professionelt med styrkelse af salget baseret på en solid platform, der ud over events og kampagner består af blandt andet professionel mødebooking og en skarp ”social selling”- indsats.

Du indgår ikke i filialens weekendvagter, men vil naturligvis deltage i events og andre aktiviteter efter behov. Du vil referere til Selandias salgs- og udviklingschef, men have tæt samarbejde med kolleger på tværs af organisationen i en kultur, der er præget af ”frihed under ansvar”.

 

KANDIDATPROFIL

Du har erfaring med erhvervssalg fra autobranchen, kender med andre ord alt til salg af nye og brugte biler, udstyr, serviceaftaler, finansiering etc., derudover er du:

  • Resultatorienteret – også når det gælder kundetilfredshed
  • En person, der ser muligheder frem for begrænsninger og er serviceminded
  • En god netværker med stor forståelse for kundens behov
  • Struktureret og resultatorienteret i din planlægning, og du følger dine opgaver til dørs

 

ANSØGNING

Tiltrædelse ønskes snarest, men vi venter gerne på den rette. Samtaler afholdes løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information:

Lotte Tolstrup, 4032 9734, Lotte@autosearch.dk

Lasse Fredskov, 2045 8066, LF@autosearch.dk

 

OM VIRKSOMHEDEN

Selandia Automobiler A/S er Danmarks største single brand Ford-forhandler og dækker hele Vest-, Midt- og Sydsjælland. Selandia Automobiler A/S har afdelinger i Slagelse, Ringsted, Næstved og Sorø og beskæftiger cirka 70 medarbejdere. Selandias medarbejdere brænder for at give kunderne den ypperste biloplevelse - og fortsat forbedre den. Selandia har travlt og oplever markant stigende salg og interesse fra både privat- og erhvervskunder for Fords stadigt voksende udbud af biler og services.