Grundet nye Covid-19 restriktioner er salgsafdelingen lukket for private til og med d. 7. februar. Vi holder åbent online og sidder klar på mail og telefon for at hjælpe dig. Vores erhvervsafdelinger har fortsat åbent for fysiske besøg.


Dette betyder, at du stadig vil kunne opleve samme gode betjening og service i alle vores afdelinger, men at salgsafdelingen kun har åbent for salg online.


Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi er her, hvis du har spørgsmål. Kontakt os ved at trykke på knapperne herunder eller læs mere længere nede på siden om, hvordan vi hjælper dig med din bil i disse svære tider.

Vær opmærksom på, at der er forskellige restriktioner for privatkunder og erhvervskunder.


For dig, som er privatkunde:

Vi har lukket for fysiske besøg. Men vi sidder klar på mail og telefon for at hjælpe dig. Kontakt os for mere info angående vores åbningstider.

Vores værksteder har fortsat åbent med kontaktfri service.


For dig, som er erhvervskunde:

For erhvervskunder vil der være åbent som normalt. Ønsker du ikke at besøge os fysisk, er vores salgspersonale til rådighed på telefon og mail i hele perioden.

Vores værksteder har fortsat åbent med kontaktfri service.


Vi har på baggrund af dette besluttet at igangsætte nogle tiltag, der skal sikre en tryg kontakt med os:

 • Du kan aflevere din nøgle i vores nøgleboks, hvis det ønskes, hvorefter vi sørger for at lave bilen og sender dig et Gratis Video Check, hvis der er noget ud over det som er aftalt.
 • Vi tilbyder at aflevere din bilnøgle til dig uden nogen form for fysisk kontakt, sammen med en eventuel faktura og tilhørende dokumentation for det udførte service eller reparation.
 • Alle medarbejdere, som er i berøring med kundebiler, bruger i denne tid handsker og din bil afsprittes på alle berøringsflader inden overlevering.


𝗚𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 𝗖𝗼𝗿𝗼𝗻𝗮 𝗳𝗿𝗶 𝗵𝗲𝗻𝘁𝗲/𝗯𝗿𝗶𝗻𝗴𝗲 𝗼𝗿𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴!

Hos Selandia Automobiler gør vi alt for at minimere risikoen for Corona-Virus.

Derfor tilbyder vi gratis Corona fri hente/bringe ordning ifm. servicebesøg på vores mekaniske værksteder *).

Ring i dag på 70 27 40 00 og book gratis afhentning af dit køretøj.

Sådan fungerer Gratis Corona fri hente/bringe ordning!

 • Vi kommer ud på din privatadresse.
 • Vi ringer til dig når vi ankommer, så du kan ligge nøglen ud i bilen.
 • Vi spritter din bil af, for at sikre vores medarbejder.
 • Vi kører bilen på værksted.
 • Vi gennemgår bilen, og sender dig et Gratis Video Check, hvori du godkender reparationen. Læs mere om Gratis Video Check her: https://www.selandia-auto.dk/Side/234/ford-video-check
 • Vi reparerer bilen iht. aftalte.
 • Ifm. serviceeftersyn får du Gratis Ford Assistance Plus vejhjælp. Læs mere om Ford Assistance Plus her: https://www.selandia-auto.dk/Side/219/ford_assistance_plus
 • Vi kører bilen retur til din privatadresse.
 • Vi spritter din bil af, for at sikre dig.
 • Vi ringer til dig, så du kan komme ud og hente din nøgle.

Kredit på reparation iht. vores betalingsbetingelser (Gælder kun eksisterende kunder. Andre kunder, netto kontakt via straks bankoverførsel).


Vi passer ikke kun godt på din bil, men også på dig!


*) Tilbuddet gælder kun på mekaniske reparationer i vores afdeling i Næstved, Slagelse og Ringsted og op til en radius på 10 km ift. vores forretning. Køretøjet skal standsmæssigt og lovligt kunne køre til og fra værksted, samt være registeret og forsikret.

Kontakt osSe flere nyheder